VANDRETUR 5 DAGE

1.199,00 kr.

Oplev den danske natur helt tæt på, gå og overnat i naturen med denne pakke. Næsten alt hvad du skal bruge er klar til dig. 

TELTTUR – LETVÆGTS KVALITETSUDSTYR – NATUROPLEVELSE
Nyd naturen i jeres eget tempo

🌐 Det er kun fantasien der sætter grænser. Udlevering sker i Aarhus.

🕓 5 dage 

🏋️‍♀️ Øvet i at sove i telt i 5 dage.

🏄‍♂️ Opdag Danmarks eller Europas spektakulære natur efter eget valg

🚲 ALT grej er sørget for. Telt, soveposer, liggeunderlag, trangia, stole m.m.

⛺ Bæredygtigt og letvægts kvalitetsudstyr fra danske NORDISK

🌳 OurStuff donerer 1 træ pr. booking til en dansk skov

📍 Vi kommer med forslag til ruter, så I bare skal huske jer selv

Tag på en uforglemmelig ekspeditions-/vandretur 5 dage og oplev naturen i sin mest betagende form. Hos OurStuff.dk har vi sørget for ALT det nødvendige grej, så du kan slippe væk fra hverdagens stress og jag og virkelig nyde udelivet i selskab med nogle du holder af.

Vores komplette letvægtspakke indeholder alt, hvad du behøver for at skabe magiske øjeblikke i naturen. Et letvægts vandretelt på 1700 gram, der giver dig mulighed for at vågne op til spektakulære udsigter (Teltet er et 3 personers telt, for at sikre, at I får en god natssøvn). Soveposer, indersoveposer og liggeunderlag, der sikrer, at du sover komfortabelt og vågner frisk og veludhvilet. Rygsække, der er designet til at lette din byrde og give dig frihed til at udforske. Trangia, som lader dig tilberede velsmagende måltider midt i den vilde natur. Stole, hvor du kan slappe af og nyde solnedgangen, og skraldeposer til at holde naturen ren og beskytte dens skønhed.

Denne oplevelse er skræddersyet til at lade dig opleve naturens bedste side. Fra marts til november (eller om vinteren, hvis du ønsker det) kan du udforske de smukkeste naturlandskaber og skabe minder, der varer livet ud. Vores ekstremt lette grej, gør det nemt for dig at vandre gennem imponerende nationalparker, ved de fortryllende danske søer eller dybt ind i de majestætiske skove, der i Danmark strækker sig over 625.000 hektar. I kan også køre syd på til eksempelvis Tyskland, Alperne, Kroatien, Italien, Schweiz, Norge, Sverige, etc.

I rullemenuen giver vi forslag til steder, som er oplagte til en 5 dages vandreture, eksempelvis Mols Bjerge, samt ruter i udlandet. Vælger du en af forslagene, så skal du næsten kun sørge for tandbørsten selv, da vi så har fikset alt andet.

Udstyret er fra det danske bæredygtige brand, Nordiske. De er anerkendt med utallige priser, herunder ISPO Award, Reddot Award, Scandinavian Outdoor Award, European Product Design Award og mange flere. Deres produkter er skabt til at modstå strabadserne ved udendørslivet og er fremstillet af de bedste og letteste materialer.

Saml dine venner, partner eller din lille familie og lad os tage os af det praktiske. Vi har tænkt på alt, så du kan koncentrere dig om at skabe uforglemmelige øjeblikke og opleve naturens ærefrygtindgydende skønhed. Hos OurStuff.dk handler det om at nyde det bedste fra naturen, slappe af og skabe minder sammen med dem, du holder af.

Vær klar til en uge fuld af eventyr og dyrebare øjeblikke i naturens favn. Dette er din chance for at komme væk fra hverdagen, genoplade dine batterier og opdage, hvor meget du kan nyde udelivet, når du er omgivet gode mennesker.

Naturen og udstyret er noget vi deler med hinanden, derfor håber og forventer vi, at alle vores gæster vil behandle begge dele med respekt, så andre også kan få nogle gode oplevelser.

Hvad er inkluderet

 • 4 overnatninger i letvægts telt fra NORDISK (Oppland 3 LW – 1700 gram)
 • 2 soveposer
 • 2 indersoveposer
 • 2 liggeunderlag
 • 2 klapstole (NORDISK Kongelunden Loungechair – 1760 gram)
 • 1 lille klapbord ( NORDISK Risskov – 900 gram)
 • 2 backpackerrygsække
 • Trangiasæt (gas)
 • Skraldeposer til at holde naturen ren og pæn
 • Rejsebeskrivelse med forslag til overnatningssteder i telt
 • Inspiration til oplevelser, seværdigheder og aktiviteter
 • OurStuff “overlevelseskit” indeholdende: Lommekniv, pandelamper, viskestykke, toiletpapir og engangsvådservietter.

Hvad er ikke inkluderet

 • Skovl til efter toiletbesøg
 • Mad
 • Lys/lampe
 • Håndklæde

Forslag til program

Vi foreslår at gå på hjemmesiderne Visit Denmark eller UD i NATUREN og prøv at sammensætte jeres tur, alt efter hvor i ønsker at vandre.
Se bl.a. Visit Danmarks forslag på de 10 flotteste vandreture i Danmark her.

Eksempel 1: 80 km 
– Se Mols Bjerge vandreruten her

Den populære vandrerute er på 80 km og er certificeret som Leading Quality Trail – Best of Europe. Hvilket fortæller at oplevelsen er af høj kvalitet med natur- og kulturhistoriske seværdigheder undervejs på ruten.

Ruten er forbundet med buslinje 123, så du let kan komme tilbage til dit startpunkt.

Vi anbefaler Mols Bjerges App, hvor i let kan følge ruten.

Europa:
Hvis i vil prøve kræfter, med nogle af de flotte ruter i Europa, så finder du her en liste over 9 af de bedste europæiske langdistanceruter.

Praktisk information

Håndtering af telt.:

Bad:

 • Ønsker du et bad i løbet af din vandretur kan vi henvis til de campingpladser, som I måskemøder på jeres vej. Man kan naturligvis også tage en dukkert i havet eller en af de mange søer der er rundt omkring i turen.

Toilet:

 • Der vil være toiletter ved campingpladser, ellers kan i medbringe en skovl og bruge naturen.

​Pas på naturen:

 • Husk vi deler naturen med dyrene og derfor er generelt støjende adfærd ikke tilladt.

Parkering:

 • Der kan forekomme parkeringsafgifter flere steder. Tjek derfor altid inden I skal ud at gå.

Periode:

 • Anbefalet periode: fra april til november, hvor vejret er lunest.
 • Telt og udstyr udleveres fra eftermiddagen på afrejsedagen og returneres senest kl. 15.00 på hjemkomstdagen

Donation til Naturstyrelsen:

 • OurStuff går meget op i at passe på miljøet og naturen og derfor donerer vi 1 træ til en statslig skov i Danmark pr. booking vi modtager

Medbring selv:

 • Praktisk tøj der passer til årstiden, gode sko, badetøj og håndklæde.
 • Medbring eventuelt også jeres egen mad til trangiasættet.

Oplevelsen er inkl. OurStuff “overlevelseskit” indeholdende: Lommekniv, pandelamper, viskestykke, toiletpapir og engangsvådservietter.

Om OurStuff

Om Ourstuff.dk:

Hos OurStuff brænder vi for gode oplevelser – helt tæt på naturen! Og alle vores inspirerende oplevelser, ture og rejser vil vi så gerne dele med dig.

For oplevelser bliver bare altid lidt større, sjovere og mere mindeværdige, når vi deler dem med nogen. Derfor har vi i mere end 23 år arbejdet for at udforske, afprøve, arrangere og dele fantastiske oplevelser!

Vi ved derfor, hvordan vi sikrer dig oplevelser, der giver minder for livet. Og det er uanset, om det er oplevelser for én person, for hele familien, for grupper eller for virksomheder – eller alt derimellem.

Har du spørgsmål til oplevelsen? Vi sidder klar til at hjælpe dig på +45 27209020

Er I en større gruppe?

Hvis du repræsenterer en større gruppe (med gruppe mener vi mere end 10 personer) der gerne vil prøve strandsurf oplevelser på Rømø så kontaskt os på info@ourstuff.dk eller +45 27209020

Generelle betingelser

1.Bestilling
2.Prisgaranti
3.Betaling
4.Levering
5.Reklamationsret

6.Gavekortets gyldighed
7.Mistet eller stjålet gavekort

8.Refusion
9.Fortrydelsesret
10.Ansvarsfraskrivelse
11.Klagemuligheder – oversigt og links

1.Bestilling
Bestilling af gavekort kan foregå via hjemmesiden, mails, eller telefonisk henvendelse. Gavekortene kan præsenteres på forskellige måder, enten i en flot gaveæske eller via en e-voucher. Oplevelserne udbydes enten af OurStuff selv eller nøje udvalgte tredjepartsleverandørerne.

Et gavekort med flere anvendelsesmuligheder er et gavekort, der kan bruges i lande med forskellige skatte- og momssatser. Bemærk venligst, at kontrahenten skifter fra OurStuff til de valgte udbydere i bookingøjeblikket og kan være underlagt forskellige skatte- og momssatser.

2.Prisgaranti
OurStuff tilbyder ønsker at være afsender af markedets bedste kvalitet og service, og samtidigt vil vi også gerne yde prisgaranti, hvis tilsvarende identiske varer findes billigere andre steder indenfor 4 uger. Derfor kan I altid uden bøvl få refunderet prisforskellen, og vi kvittere med en lille æske chokolade.

3.Betaling
OurStuff modtager betaling med diverse betalingskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner

OurStuff bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

4.Levering
Ved bestilling kan du vælge din ønskede leveringsmetode. OurStuff kan sende det købte gavekort til dig eller direkte til den person, der modtager det.

Hvis du afgiver din ordre inden kl. 16.00 på en hverdag (mandag til fredag), sender OurStuff det købte gavekort samme dag, som ordren modtages. Ordrer afgivet i weekender eller på helligdage vil blive afsendt den næste arbejdsdag.

5.Reklamationsret
Hvis du har haft en dårlig oplevelse med en af vores tredjepartsleverandører, kan OurStuff ikke holdes ansvarlig for dette. Enhver skade er underlagt tredjepartsudbyderens ansvarsbegrænsninger.

I tilfælde af at du ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte tredjepartsleverandørerne direkte. Hvis du imidlertid har en utilfredsstillende oplevelse, bedes du gøre OurStuff opmærksom på dette, så vi kan hjælpe dig i forbindelse med eventuelle fremtidige klager.

I henhold til loven skal du kontakte os inden for en rimelig tid, efter at du har haft en negativ oplevelse; det anbefales, at du kontakter os straks efter benyttelse af dit gavekort. Hverken OurStuff eller den tredjepartsudbyder kan holdes ansvarlig for et beløb, der overstiger gavekortværdien.

Vi anbefaler altid at opstår der noget der ikke lever op til kundens forventninger under selv oplevelser, så kontakt OurStuff med det samme, så vi kan forsøge at løse problemet med det samme.

Skulle en af vores egne oplevelser ikke leve op til dine forventninger, kontakter du os naturligvis direkte.

6.Gavekortets gyldighed
Gavekortet er som udgangspunkt gyldig i 3 år. Dog med tiden kan der forekomme mindre ændringer i tilgængelighed og indhold.

Gavekort der er ældre end 3 år, vil vi dog altid finde en løsning på at indløse, og vi anbefaler altid at tage kontakt til os. OurStuffs interesse er at alle vores kunder får en god oplevelse, og vi spekulerer ikke gavekort der ikke indløses.

7.Mistet eller stjålet gavekort
Som modtager af gavekortet er du selv ansvarlig for tabte kort og ethvert misbrug eller uautoriseret brug af gavekortet.

OurStuff tilbyder at erstatte et gavekort, hvis du kan fremvise kvittering for købet og gavekortnummeret, og gavekortet ikke er blevet indløst. Du skal kontakte OurStuff, så snart du opdager, at gavekortet er blevet tabt eller stjålet.

8.Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

9.Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Dog ikke chokoladen i æsken. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@ourstuff.dk eller i telefon på 27209020. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Æskens stand, når du sender den retur. Æsken skal returneres i samme stand som ved modtagelse, ellers modregnes DKK 50,-

På chokoladen i æsken er der ingen fortrydelsesret, og der vil altid modregnes DKK 50,- for chokoladen.

10.Ansvarsfraskrivelse
Bemærk venligst, at deltagelse i nogle af oplevelserne kan være forbundet med risiko for skader eller uheld.

Deltagelse i disse oplevelser sker på eget ansvar og risiko. OurStuff er ikke ansvarlig for skader eller uheld, der måtte opstå i forbindelse med eller efter deltagelse i disse oplevelser.

Herunder skader på din person eller genstande der måtte tilhøre dig. Ligeledes er OurStuff heller ikke ansvarlig for tingskaber eller personskaber som er forvoldt af dig på tredjemand.

Skulle du forårsage skabe på udstyr mv, så vil du kunne blive holdt erstatningspligtig.

Vi anbefaler at du altid bør tjekke din egen forsikring, før du deltager i en oplevelse, som enten udbydes direkte at af OurStuff eller igennem en af vores tredjepartsleverandørerne.

11.Klagemuligheder – oversigt og links:
OurStuff ønsker kun tilfredse kunder og skulle der være situationer, hvor vi ikke har levet op til jeres forventninger, er i meget velkomne til at kontakte virksomhedens ejer Henning Bruun på hb@ourstuff.dk eller tlf. 0045 27209020. Så vi sammen finder en god løsning. Skulle dette mod forventning ikke være tilfældet så kan du klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@ourstuff.dk

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt eventuelle trykfejl.

Med ønske om et godt kundeforhold

Team
OurStuff

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.