Årets julegaver til medarbejderne

Se Firmajulegaver 2024

Årets Firmagave/Firmajulegave

Med mere end 20 års erfaring, har vi sammen med vores kunder udviklet nye og spændende fimragaver/firmajulegaver som motiver medarbejderne og kunderne. Vi tager altid udgangspunkt i kundernes behov og har forsøgt at sammensætte nogle gode løsninger, med fokus på bæredygtighed. 

OurStuff afvikler selv de fleste oplevelser med egne guider og instruktører, og derfor vil disse oplevelser også ofte indgå i sammensætningen.

Til julesæson 2024, tilbyder vi 2 løsninger for virksomhederne. 

  • 400 kr. ex. moms
  • 720 kr. ex. moms

Giver I en Firmajulegave til 400 kr. kan medarbejderen vælge frit blandt 30+ oplevelser/gaver – Hvor der ved 720 kr. ex. moms er 40+ oplevelser for medarbejderen at vælge i blandt.

Vi har sørget for, at der er noget til alle slags mennesker. Dem som ønsker en ny og spændende oplevelse, samt dem, som vil have noget klassisk.

Vi forsøger at skubbe lidt til branchen og tilbyde mere bæredygtige gaver, vi har derfor fokus på at komme væk fra de traditionelle gaver og mod oplevelser, som man husker. 

Samtidigt har vi ekstremt stort fokus på, at der er virksomhederne der er i fokus som afsender og ikke os! Da vi ønsker at medarbejderne, faktisk sætter pris på julegaven og ikke bare ser det som noget de SKAL have, hvert år. I den forbindelse har vi mange tiltag til, at skabe bedre eksponering for jer. 

Vi ønsker helst, at leverer firmajulegaven online, for at undgå mindst mulig tryk af æsker/folder/papir/etc. Men det er muligt, hvis man ønsker at få dem leveret i flotte gaveæsker, hvor oplevelserne bliver præsenteres i en fin lille bog.

De fleste vælger en online løsning, men hvor de så giver medarbejderne et login til jeres medarbejderportal, som ligger i en æske med chokolade fra Nicolai’s Chokolade. (En ung 19-årig iværksætter)

Jeg glæder mig til at levere oplevelsesrige julegave til jer.

Mvh. Henning og Claus / Ourstuff.dk

Kontakt os

Ring på +45 27 20 90 20 eller
skriv til os på info@ourstuff.dk