3 dages med 400 km i lejebil

2.699,00 kr.

Opdag FREMTIDENS REJSER med luksus i naturen for alle. Vælg en kør-selv-ferie i Danmark og udforsk spektakulære naturoplevelser efter eget valg. Med vores kvalitetsudstyr, herunder luksus tagtelte, mini udekøkken og linned, skaber du din egen naturoase. Oplev Danmarks skønhed i luksus og frihed. Passer til alle biler hvor der er tagbøjler. Udlevering sker i Aarhus

FREMTIDENS REJSER – KVALITETSUDSTYR – NATUROPLEVELSE
Luksus i naturen for alle

🌐 Opdag Danmarks spektakulære natur efter eget valg

🕓 3 dage 

⛺ Kombination af flotte seværdigheder og luksus tagtelt

🚲 Kvalitetsudstyr i form af luksus tagtelt, mini udekøkken, linned m.m.

🚗 Giv denne kør selv rejse spækket med luksus natur oplevelser

🌳 OurStuff donerer 1 træ pr. booking til en dansk skov

Vil du udforske Danmark med fuld frihed? Så vælg en kør-selv-ferie, hvor du helt selv kan planlægge din tur, som du har lyst til, her oveni købet med en bil, så du kan komme afsted i en fart.

Danmark har så mange spændende naturoplevelser at byde på, og det er næsten kan fantasien der sætter grænser for hvad du kan opleve.

Vi stiller noget at det meste lækre udstyr til rådighed og så er det blot op til dig, hvor du gerne vil hen.

Hvad er inkluderet

 • 2 overnatning i tagtelt
 • Udførlig rejsebeskrivelse med forslag til overnatningssteder i tagtelt
 • Inspiration til oplevelser, seværdigheder og aktiviteter
 • Mini-udekøkken (gasblus, service, gryde og batteridrevet køleboks)
 • 1 klapbord og 2 klapstole
 • Sengelinned, varme luksusdyner, puder og ekstra tæpper

Hvad er ikke inkluderet

 • Anbefalede ekstra oplevelser på turen – bookes og betales direkte hos den lokale udbyder

Forslag til program

Vi foreslår at gå på hjemmesiderne Visit Denmark eller UD i NATUREN og prøv at sammensætte din tur. Det kan jo også bare være du har brug for en ekstra overnatning ved sommerhuset eller til jeres næste fest.
Eksempel
Dag 1:
Kort vejledning og udlevering af udstyret i Aarhus
Efter ankomst til jeres selvvalgte overnatningssted kan I jo bade en tur i søen, gå en tur ved havet eller blot nyde den smukke natur på den destination som I måtte have valgt

Derefter kan I påbegynde tilberedningen af jeres medbragte mad, og slutte af med drinks til den smukke solnedgang, inden I trækker jer tilbage under luksus dynerne oppe i tagteltet

Dag 2:
Efter en dejlig nats søvn ude i den danske natur, er der så tid til en kop kaffe og morgenmad

På hjemvejen kunne vi også anbefale at besøge en af de lokale seværdigheder eller måske forkæle jer selv med et spabad på eksempelvis Vejlefjord Kur og Spa.

…God tur!

Praktisk information

Håndtering af tagtelt.:

 • Det tager ca. 5 minutter at slå tagteltet op og 5 minuttet at slå ned. Det er meget nemmere end du tror.

Bad:

 • Ønsker du et bad i løbet af din mini ferie kan vi henvis til de offentlige svømmehaller, som I møder på jeres vej. Man kan naturligvis også tage en dukkert i havet eller en af de mange søer der er rundt omkring i turen.

Toilet:

 • Til nødstilfælde er der et primitiv toilettelt og stativ med.

​Pas på naturen:

 • Husk vi deler naturen med dyrene og derfor er generelt støjende adfærd ikke tilladt.

Parkering:

 • Der kan forekomme parkeringsafgifter flere steder.

Periode:

 • Anbefalet periode: fra maj til oktober, hvor vejret er lunest.
 • Tagtelt og udstyr udleveres fra eftermiddagen på afrejsedagen og returneres senest kl. 15.00 på hjemkomstdagen
 • Derudover vil der altid være gode dundyner og ekstra tæpper, så alle kan have en hyggelig og bekvemt oplevelse.

Donation til Naturstyrelsen:

 • OurStuff går meget op i at passe på miljøet og naturen og derfor donerer vi 1 træ til en statslig skov i Danmark pr. booking vi modtager

Medbring selv:

 • Praktisk tøj der passer til årstiden, gode sko, badetøj – hvis I skal en tur i svømmehallen, og håndklæde.
 • Medbring eventuelt også jeres egen mad til udekøkkenet med mulighed for opbevaring i køleboks ellers kan man jo også købe dette undervejs.

Oplevelsen er inkl. OurStuff “overlevelseskit” indeholdende: Lommekniv, pandelamper, viskestykke, toiletpapir og engangsvådservietter.

Om OurStuff

Om Ourstuff.dk:

Hos OurStuff brænder vi for gode oplevelser – helt tæt på naturen! Og alle vores inspirerende oplevelser, ture og rejser vil vi så gerne dele med dig.
For oplevelser bliver bare altid lidt større, sjovere og mere mindeværdige, når vi deler dem med nogen. Derfor har vi i mere end 23 år arbejdet for at udforske, afprøve, arrangere og dele fantastiske oplevelser!
Vi ved derfor, hvordan vi sikrer dig oplevelser, der giver minder for livet. Og det er uanset, om det er oplevelser for én person, for hele familien, for grupper eller for virksomheder – eller alt derimellem.
Har du spørgsmål til oplevelsen? Vi sidder klar til at hjælpe dig på +45 27209020
Du kan møde holdet her: Klik her

Er I en større gruppe?
Hvis du repræsenterer en større gruppe (med gruppe mener vi mere end 10 personer) der gerne vil prøve strandsurf oplevelser på Rømø så kontaskt os på info@ourstuff.dk eller +45 27209020

Generelle betingelser

1.Bestilling
2.Prisgaranti
3.Betaling
4.Levering
5.Reklamationsret

6.Gavekortets gyldighed
7.Mistet eller stjålet gavekort

8.Refusion
9.Fortrydelsesret
10.Ansvarsfraskrivelse
11.Klagemuligheder – oversigt og links

1.Bestilling
Bestilling af gavekort kan foregå via hjemmesiden, mails, eller telefonisk henvendelse. Gavekortene kan præsenteres på forskellige måder, enten i en flot gaveæske eller via en e-voucher. Oplevelserne udbydes enten af OurStuff selv eller nøje udvalgte tredjepartsleverandørerne.

Et gavekort med flere anvendelsesmuligheder er et gavekort, der kan bruges i lande med forskellige skatte- og momssatser. Bemærk venligst, at kontrahenten skifter fra OurStuff til de valgte udbydere i bookingøjeblikket og kan være underlagt forskellige skatte- og momssatser.

2.Prisgaranti
OurStuff tilbyder ønsker at være afsender af markedets bedste kvalitet og service, og samtidigt vil vi også gerne yde prisgaranti, hvis tilsvarende identiske varer findes billigere andre steder indenfor 4 uger. Derfor kan I altid uden bøvl få refunderet prisforskellen, og vi kvittere med en lille æske chokolade.

3.Betaling
OurStuff modtager betaling med diverse betalingskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner

OurStuff bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

4.Levering
Ved bestilling kan du vælge din ønskede leveringsmetode. OurStuff kan sende det købte gavekort til dig eller direkte til den person, der modtager det.

Hvis du afgiver din ordre inden kl. 16.00 på en hverdag (mandag til fredag), sender OurStuff det købte gavekort samme dag, som ordren modtages. Ordrer afgivet i weekender eller på helligdage vil blive afsendt den næste arbejdsdag.

5.Reklamationsret
Hvis du har haft en dårlig oplevelse med en af vores tredjepartsleverandører, kan OurStuff ikke holdes ansvarlig for dette. Enhver skade er underlagt tredjepartsudbyderens ansvarsbegrænsninger.

I tilfælde af at du ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte tredjepartsleverandørerne direkte. Hvis du imidlertid har en utilfredsstillende oplevelse, bedes du gøre OurStuff opmærksom på dette, så vi kan hjælpe dig i forbindelse med eventuelle fremtidige klager.

I henhold til loven skal du kontakte os inden for en rimelig tid, efter at du har haft en negativ oplevelse; det anbefales, at du kontakter os straks efter benyttelse af dit gavekort. Hverken OurStuff eller den tredjepartsudbyder kan holdes ansvarlig for et beløb, der overstiger gavekortværdien.

Vi anbefaler altid at opstår der noget der ikke lever op til kundens forventninger under selv oplevelser, så kontakt OurStuff med det samme, så vi kan forsøge at løse problemet med det samme.

Skulle en af vores egne oplevelser ikke leve op til dine forventninger, kontakter du os naturligvis direkte.

6.Gavekortets gyldighed
Gavekortet er som udgangspunkt gyldig i 3 år. Dog med tiden kan der forekomme mindre ændringer i tilgængelighed og indhold.

Gavekort der er ældre end 3 år, vil vi dog altid finde en løsning på at indløse, og vi anbefaler altid at tage kontakt til os. OurStuffs interesse er at alle vores kunder får en god oplevelse, og vi spekulerer ikke gavekort der ikke indløses.

7.Mistet eller stjålet gavekort
Som modtager af gavekortet er du selv ansvarlig for tabte kort og ethvert misbrug eller uautoriseret brug af gavekortet.

OurStuff tilbyder at erstatte et gavekort, hvis du kan fremvise kvittering for købet og gavekortnummeret, og gavekortet ikke er blevet indløst. Du skal kontakte OurStuff, så snart du opdager, at gavekortet er blevet tabt eller stjålet.

8.Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

9.Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Dog ikke chokoladen i æsken. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@ourstuff.dk eller i telefon på 27209020. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Æskens stand, når du sender den retur. Æsken skal returneres i samme stand som ved modtagelse, ellers modregnes DKK 50,-

På chokoladen i æsken er der ingen fortrydelsesret, og der vil altid modregnes DKK 50,- for chokoladen.

10.Ansvarsfraskrivelse
Bemærk venligst, at deltagelse i nogle af oplevelserne kan være forbundet med risiko for skader eller uheld.

Deltagelse i disse oplevelser sker på eget ansvar og risiko. OurStuff er ikke ansvarlig for skader eller uheld, der måtte opstå i forbindelse med eller efter deltagelse i disse oplevelser.

Herunder skader på din person eller genstande der måtte tilhøre dig. Ligeledes er OurStuff heller ikke ansvarlig for tingskaber eller personskaber som er forvoldt af dig på tredjemand.

Skulle du forårsage skabe på udstyr mv, så vil du kunne blive holdt erstatningspligtig.

Vi anbefaler at du altid bør tjekke din egen forsikring, før du deltager i en oplevelse, som enten udbydes direkte at af OurStuff eller igennem en af vores tredjepartsleverandørerne.

11.Klagemuligheder – oversigt og links:
OurStuff ønsker kun tilfredse kunder og skulle der være situationer, hvor vi ikke har levet op til jeres forventninger, er i meget velkomne til at kontakte virksomhedens ejer Henning Bruun på hb@ourstuff.dk eller tlf. 0045 27209020. Så vi sammen finder en god løsning. Skulle dette mod forventning ikke være tilfældet så kan du klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@ourstuff.dk

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt eventuelle trykfejl.

Med ønske om et godt kundeforhold

Team
OurStuff

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.