1 dags E-Bike cykeltur gennem Mols Bjerge med spisning på Skødshoved Badehotel

Fra: 749,50 kr.

Tag på en fantastisk cykeltur fra Aarhus, gennem Nationalpark Mols Bjerge, langs vandet og direkte mod Skødshoved Havn, hvor der venter en lækker italiensk frokost og uimodståelig drink på Focaccia ‘n’ Tonic. Turen foregår på moderne E-Bikes fra Specialized, som har en gennemsnitsrækkevidde på op til 90 km. En fantastisk cykeltur gennem noget af Danmarks flotteste natur.

 

🌐 Aarhus – Skødshoved Badehotel – Aarhus

🕓 6-12 timer (Afhængigt af jeres tempo, og hvor længe i vil hygge ved Skødshoved Badehotel/Strand) 

🏋️‍♀️ Nybegynder til øvet. Alle kan være med på turen, da den foregår på cykelstier og med E-MTBs

🚲 Topmoderne udstyr

🇮🇹 Italienske retter med fantastiske drikke

📅 Skødshoved Badehotel er åben fra Påske-oktober. Tirsdag-søndag 12-21. (Samt mandage fra 15. juni – 15 august)

📍 Cyklerne afhentes i Aarhus

🌳 OurStuff donerer 1 træ pr. booking til en dansk skov

Cykeltur til Mols Bjerge

Wow! Her bliver du mødt med noget af den flotteste natur, som Danmark har at byde på. Vige, bugter, kirker, vand, Djurslands højeste punkt, etc.

Oplev Danmark på en helt ny måde med vores spændende E-Bike tur, hvor vi kombinerer natur, mad og moderne udstyr – hvor I kan nyde det hele i jeres helt eget tempo. 

Dette unikke koncept, med Elektriske MTBs er skræddersyet til Danmark, og det er den perfekte oplevelse for dem, der ønsker at opleve landet fra cykelsadlen. 

Vores moderne E-MTBs fra Specialized har en imponerende gennemsnitsrækkevidde på hele 90 km, så du aldrig føler dig begrænset på turen. Den store rækkevidde gør også, at man ikke behøver at være i god form, for at cykle en tur som denne. Samtidigt gør det ingenting, hvis den ene person, er vant til at cykle og den anden ikke er. Da man selv styrer, hvor meget hjælp man ønsker fra cyklen. Det gør turen oplagt til kæreste-, venne- eller familietur.

Hele turen starten i Aarhus, hvor i hopper på det topmoderne udstyr, for så at sætte kurs mod Skødshoved Strand og Skødshovedbadehotel via Mols Bjerge. I løbet af turen, vil I cykle langs vandet stort set hele vejen. På den flotte rute bliver i beriget med en af landets højeste kirker Vistoft Kirke, Djurslands højeste punkt Agri Bavnehøj, Postkær Stenhus, Kalø Slotsruin – for ikke at nævnte et utal af hyggelige landsbyer. Når i ankommer til Skødshoved Badehotel, kan I vælge frit blandt alle deres retter, desserter og enestående cocktails. Efter et skønt måltid, bestemmer I selv, om I vil sætte jer på havnen, eller måske ligge jer på Skødshoved Strand og slappe af, inden turen går hjemover igen. 

Så hvad venter du på? Inviter din partner, ven eller et familiemedlem med, for denne oplevelse er for 2 personer. Udforsk Danmark på en helt ny måde og skab minder for livet med vores E-Bike tur, hvor alle uanset niveau kan deltage. 

Hvad er inkluderet

 • 1 dags leje af Specialized turbo tero 4.0 E-Bikes for 2 personer
 • 1 x valgfri ret, 1 x valgfri dessert, 1 x valgfri drink pr. person på Skødshoved Badehotel
 • Skraldeposer til at holde naturen ren og pæn
 • Rejsebeskrivelse i form af kort og via. app på telefon, med Inspiration til oplevelser, seværdigheder og aktiviteter inspiration til seværdigheder.
 • OurStuff “overlevelseskit” indeholdende: Lommekniv, pandelamper, viskestykke, toiletpapir og engangsvådservietter.
 • Fantastisk smuk rute i et betagende landskab

Forslag til program

Turen starter på Lyngbyvej 11, Aarhus 8000, hvor de moderne E-MTBs står klar til jer.

Se ruten fra Aarhus til Skødshoved Strand her.

Se ruten fra Skødshoved Strand til Aarhus her

Praktisk information

Hotelophold:

 • Vi finder i fællesskab et hotel, der passer til jeres rute.

​Pas på naturen:

 • Husk vi deler naturen med dyrene og derfor er generelt støjende adfærd ikke tilladt.

Periode:

 • Anbefalet periode: fra Påske til oktober, hvor vejret er lunest.
 • Skødshoved Badehotel er åben fra Påske-oktober. Tirsdag-søndag 12-21. (Samt mandage fra 15. juni – 15 august)
 • Cykler udleveres fra kl. 9 på afrejsedagen og returneres senest kl. 22.00 på hjemkomstdagen

Donation til Naturstyrelsen:

 • OurStuff går meget op i at passe på miljøet og naturen og derfor donerer vi 1 træ til en statslig skov i Danmark pr. booking vi modtager

Medbring selv:

 • Praktisk tøj der passer til årstiden, gode sko, badetøj og håndklæde.
 • Vand

Oplevelsen er inkl. OurStuff “overlevelseskit” indeholdende: Lommekniv, pandelamper, viskestykke, toiletpapir og engangsvådservietter.

Om Ourstuff

Om Ourstuff.dk:

Hos OurStuff brænder vi for gode oplevelser – helt tæt på naturen! Og alle vores inspirerende oplevelser, ture og rejser vil vi så gerne dele med dig.

For oplevelser bliver bare altid lidt større, sjovere og mere mindeværdige, når vi deler dem med nogen. Derfor har vi i mere end 23 år arbejdet for at udforske, afprøve, arrangere og dele fantastiske oplevelser!

Vi ved derfor, hvordan vi sikrer dig oplevelser, der giver minder for livet. Og det er uanset, om det er oplevelser for én person, for hele familien, for grupper eller for virksomheder – eller alt derimellem.

Har du spørgsmål til oplevelsen? Vi sidder klar til at hjælpe dig på +45 27209020

Er I en større gruppe?

Hvis du repræsenterer en større gruppe (med gruppe mener vi mere end 10 personer) der gerne vil prøve strandsurf oplevelser på Rømø så kontaskt os på info@ourstuff.dk eller +45 27209020

Generelle betingelser

1.Bestilling
2.Prisgaranti
3.Betaling
4.Levering
5.Reklamationsret

6.Gavekortets gyldighed
7.Mistet eller stjålet gavekort

8.Refusion
9.Fortrydelsesret
10.Ansvarsfraskrivelse
11.Klagemuligheder – oversigt og links

1.Bestilling
Bestilling af gavekort kan foregå via hjemmesiden, mails, eller telefonisk henvendelse. Gavekortene kan præsenteres på forskellige måder, enten i en flot gaveæske eller via en e-voucher. Oplevelserne udbydes enten af OurStuff selv eller nøje udvalgte tredjepartsleverandørerne.

Et gavekort med flere anvendelsesmuligheder er et gavekort, der kan bruges i lande med forskellige skatte- og momssatser. Bemærk venligst, at kontrahenten skifter fra OurStuff til de valgte udbydere i bookingøjeblikket og kan være underlagt forskellige skatte- og momssatser.

2.Prisgaranti
OurStuff tilbyder ønsker at være afsender af markedets bedste kvalitet og service, og samtidigt vil vi også gerne yde prisgaranti, hvis tilsvarende identiske varer findes billigere andre steder indenfor 4 uger. Derfor kan I altid uden bøvl få refunderet prisforskellen, og vi kvittere med en lille æske chokolade.

3.Betaling
OurStuff modtager betaling med diverse betalingskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner

OurStuff bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

4.Levering
Ved bestilling kan du vælge din ønskede leveringsmetode. OurStuff kan sende det købte gavekort til dig eller direkte til den person, der modtager det.

Hvis du afgiver din ordre inden kl. 16.00 på en hverdag (mandag til fredag), sender OurStuff det købte gavekort samme dag, som ordren modtages. Ordrer afgivet i weekender eller på helligdage vil blive afsendt den næste arbejdsdag.

5.Reklamationsret
Hvis du har haft en dårlig oplevelse med en af vores tredjepartsleverandører, kan OurStuff ikke holdes ansvarlig for dette. Enhver skade er underlagt tredjepartsudbyderens ansvarsbegrænsninger.

I tilfælde af at du ønsker at indgive en klage, bedes du kontakte tredjepartsleverandørerne direkte. Hvis du imidlertid har en utilfredsstillende oplevelse, bedes du gøre OurStuff opmærksom på dette, så vi kan hjælpe dig i forbindelse med eventuelle fremtidige klager.

I henhold til loven skal du kontakte os inden for en rimelig tid, efter at du har haft en negativ oplevelse; det anbefales, at du kontakter os straks efter benyttelse af dit gavekort. Hverken OurStuff eller den tredjepartsudbyder kan holdes ansvarlig for et beløb, der overstiger gavekortværdien.

Vi anbefaler altid at opstår der noget der ikke lever op til kundens forventninger under selv oplevelser, så kontakt OurStuff med det samme, så vi kan forsøge at løse problemet med det samme.

Skulle en af vores egne oplevelser ikke leve op til dine forventninger, kontakter du os naturligvis direkte.

6.Gavekortets gyldighed
Gavekortet er som udgangspunkt gyldig i 3 år. Dog med tiden kan der forekomme mindre ændringer i tilgængelighed og indhold.

Gavekort der er ældre end 3 år, vil vi dog altid finde en løsning på at indløse, og vi anbefaler altid at tage kontakt til os. OurStuffs interesse er at alle vores kunder får en god oplevelse, og vi spekulerer ikke gavekort der ikke indløses.

7.Mistet eller stjålet gavekort
Som modtager af gavekortet er du selv ansvarlig for tabte kort og ethvert misbrug eller uautoriseret brug af gavekortet.

OurStuff tilbyder at erstatte et gavekort, hvis du kan fremvise kvittering for købet og gavekortnummeret, og gavekortet ikke er blevet indløst. Du skal kontakte OurStuff, så snart du opdager, at gavekortet er blevet tabt eller stjålet.

8.Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

9.Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Dog ikke chokoladen i æsken. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@ourstuff.dk eller i telefon på 27209020. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Æskens stand, når du sender den retur. Æsken skal returneres i samme stand som ved modtagelse, ellers modregnes DKK 50,-

På chokoladen i æsken er der ingen fortrydelsesret, og der vil altid modregnes DKK 50,- for chokoladen.

10.Ansvarsfraskrivelse
Bemærk venligst, at deltagelse i nogle af oplevelserne kan være forbundet med risiko for skader eller uheld.

Deltagelse i disse oplevelser sker på eget ansvar og risiko. OurStuff er ikke ansvarlig for skader eller uheld, der måtte opstå i forbindelse med eller efter deltagelse i disse oplevelser.

Herunder skader på din person eller genstande der måtte tilhøre dig. Ligeledes er OurStuff heller ikke ansvarlig for tingskaber eller personskaber som er forvoldt af dig på tredjemand.

Skulle du forårsage skabe på udstyr mv, så vil du kunne blive holdt erstatningspligtig.

Vi anbefaler at du altid bør tjekke din egen forsikring, før du deltager i en oplevelse, som enten udbydes direkte at af OurStuff eller igennem en af vores tredjepartsleverandørerne.

11.Klagemuligheder – oversigt og links:
OurStuff ønsker kun tilfredse kunder og skulle der være situationer, hvor vi ikke har levet op til jeres forventninger, er i meget velkomne til at kontakte virksomhedens ejer Henning Bruun på hb@ourstuff.dk eller tlf. 0045 27209020. Så vi sammen finder en god løsning. Skulle dette mod forventning ikke være tilfældet så kan du klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@ourstuff.dk

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt eventuelle trykfejl.

Med ønske om et godt kundeforhold

Team
OurStuff

Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.