Årets julegaver til medarbejderne

Video: Firmajulegaver 2024

Se alle B2B julegaver her

Priser er ex. moms. 

Sådan kan gaven bliver præsenteret for dine medarbejdere

E-Mail

Medarbejderen modtager en flot mail. Her er der mulighed for at tilføje en personlig hilsen. I mailen vil der være et login til en medarbejderportal, hvor de kan se udvalget og vælge frit blandt alle oplevelser/fysiske gaver.

Gratis

Flot gaveæske

En gaveæske af bæredygtige materialer, hvori der ligger et katalog med alle oplevelser/fysiske gaver, som medarbejderen kan vælge i blandt. Gaven aktiveres med en kode/QR kode.

Pris 50 kr. ex. moms

Nicolai Chokolade

19-årige iværksætter Nicolai laver bæredygtig chokolade med jeres logo på. I æsken, vil der være en kode/QR kode med link til en medarbejderportal, hvor de kan vælge den oplevelse/fysiske gave, som ønskes.

Pris 80 kr. ex. moms

Vin eller rom

Giv noget fysisk, med en moderne digital løsning. Vi sætter en QR-kode på en vin eller Rom. QR-koden giver adgang til medarbejderportalen, hvor oplevelsen/den fysiske gave frit kan vælges.

80 kr. ex. moms

Årets Firmagave/Firmajulegave

Hvad gør OurStuff unik?

Vi vil ved OurStuff.dk give flere mennesker unikke og “mere” bæredygtige oplevelser (samt nogle fysiske varer). Derfor forsøger vi pt. at gå forrest i oplevelsesbranchen ved at tilbyde oplevelser som firmajulegaver i stedet for kun fysiske ting. Med vores firmajulegaver fokuserer vi på to elementer:

  1. At skabe unikke oplevelser og minder for medarbejderne fremfor at bidrage til overforbrug og masseproduktion.
  2. At tilføre værdi for virksomheden. Vi adresserer den udfordring, som flere beslutningstagere nævner, hvor mange medarbejdere ikke værdsætter deres traditionelle julegaver og ser dem i stedet som en selvfølge, uden at huske, hvem gaven kommer fra. Derfor lægger vi vægt på, at medarbejderne føler sig værdsat og anerkendt, og at de ser jeres virksomhed som afsenderen af gaven, ikke en tredjepart, som I måske har bestilt fra – en pointe, jeg gerne vil uddybe, da vi har flere tiltag til at øge jeres eksponering.

Hvordan fungerer en firmagave fra OurStuff?

Med en firmagave fra OurStuff, kan medarbejderen vælge blandt 20+ oplevelser og fysiske varer fra bæredygtige samarbejdspartnere. Medarbejderen kan benytte gave præcis når det ønskes i løbet af 2025. 

Hvilke firmagave-løsninger tilbyder OurStuff?

Til julesæsonen 2024, tilbyder vi 4 løsninger for virksomheder.

  • 240 kr. ex. moms
  • 400 kr. ex. moms
  • 560 kr. ex. moms
  • 720 kr. ex. moms

Ved alle løsninger er der mindst 20+ oplevelser/fysiske varer at vælge i blandt.

Sådan sikrer vi at alle medarbejdere bliver tilfredse

Med over 20 års erfaring i branchen, ved vi mere og mere om, hvad medarbejderne ønsker. Derfor tilpasser vi hvert år med nye oplevelser og varer, hvor der i hver kategori er sørget for, at der både er noget til dem som ønsker noget helt traditionelt, samt dem som ønsker noget nyt og spændende.

De vil kunne vælge noget i kategorierne: Overnatning, Gastronomi, Kultur, Oplevelser og Fysiske gaver.

Sådan kan vi levere 5-stjernede oplevelser

Da vi afvikler 90 % af oplevelserne selv, kan vi garantere ekstremt høj kvalitet, da vi selv står med kunderne og ved hvad som kræves, for at skabe en tilfreds gæst. Ved aktiviteter, hvor der kræves guider/instruktører har vi over 20 uddannede og certificerede instruktører, så gæsterne føler sig i sikre hænder.

Bedre eksponering for jer

Vi ekstremt stort fokus på, at det er virksomhederne, der er i fokus som afsender og ikke os! Da vi ønsker at medarbejderne faktisk sætter pris på julegaven og ikke bare ser det som noget de SKAL have hvert år. I den forbindelse har vi mange tiltag til at skabe bedre eksponering for jer. 

Vi ønsker helst at levere firmajulegaven online, for at undgå mindst mulig tryk af æsker/folder/papir/etc. Men det er muligt, hvis man ønsker at få dem leveret i flotte gaveæsker, hvor oplevelserne bliver præsenteres i en fin lille bog.

De fleste vælger en online løsning, hvor de giver medarbejderne et login til jeres medarbejderportal, som ligger i en æske med chokolade fra Nicolai’s Chokolade. (En ung 19-årig iværksætter).

Vi glæder mig til at levere oplevelsesrige julegave til jer.

Mvh. Henning og Claus / Ourstuff.dk

Kontakt os

Ring på +45 27 20 90 20 eller
skriv til os på info@ourstuff.dk